In onze nieuwe blog praten we u bij over de tuintrends van 2019!

1. Natuurlijke tuin
De natuurlijk tuin met veel planten en weinig bestrating zal in populairiteit stijgen dit jaar. Dit komt door het toenemende waterprobleem in tuinen met veel bestrating. Daarnaast zorgt een natuurlijk tuin met veel groen voor veel rust in uw tuin. Verder dragen de vaste planten bij aan een juiste biodiversiteit in uw tuin.

2. Onderhoudsvriendelijke tuin
Een onderhoudsvriendelijke tuin is wel zo gemakkelijk indien u zelf weinig/geen tijd heeft om de tuin bij te houden. Door terug te gaan naar de basis zoals een tuin met een ruim gazon en onderhoudsvriendelijke beplanting, kunt u zorgeloos genieten. Daarnaast is de technologie tegenwoordig ook inzetbaar om uw tuinonderhoud te verzorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van: robotmaaiers, automatische sproeisystemen etcetera.

3. Een eigen plek om te onspannen
In ons dagelijks leven worden we tegenwoordig geconfronteerd met stress en drukte. We leven in een 24 uurs economie, waardoor we steeds minder tijd hebben voor ontspanning en rust. De tuin is een perfecte plek om geheel tot rust te komen. Eten met het gezin, genieten van een borrel met vrienden op het terras, of met de buren/kennissen rondom het kampvuur. De tuin functioneert steeds meer als een gecentraliseerde plek om samen te komen. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoe de ideale tuin er uit zou moeten zien. Graag gaan we met u in gesprek om uw droomtuin te realiseren waarbij uw wensen centraal staan.