Tuinontwerp

Tuinontwerp

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Schakel dan Zeldenrust Tuinen in om uw droomtuin te laten ontwerpen.

Wij kunnen een nieuw ontwerp voor u schetsen indien u bijvoorbeeld een nieuwe woning heeft gekocht. Uiteraard zijn we u ook graag van dienst indien uw huidige tuin aan een opknapbeurt toe is. 

Als hoveniersbedrijf streven wij naar het creëren van een unieke tuin die past bij uw situatie. Door toenemende drukte en stress in het hedendaagse leven, zal de tuin steeds meer een verlengstuk van de woning worden waarbij ontspanning en rust heel belangrijk zijn. Daarnaast is een nieuwe tuin niet alleen een lust voor het oog, het bespaard u ook veel onderhoud! U mag altijd vrijblijvend met ons sparren over Ideeën! Wij helpen u graag!

Inventarisatie

Samen met u gaan we in gesprek over uw tuin en bespreken we alle wensen, mogelijkheden en opties. Stap voor stap krijgt uw nieuwe tuin een gezicht!

Houdt u meer van strakke, moderne tuinen? Of past een natuurlijke of landelijke tuin beter bij uw situatie? Het zijn belangrijke punten waar we rekening mee houden in het ontwerp.

Tijdens de eerste fase van het ontwerp, gaan we aan de slag met de bouwtekening of plattegrond van de tuin om zo een optimale indeling te creëren. Vervolgens gaan we aan de slag om uw droomtuin te ontwerpen na inventarisatie van al uw wensen, eisen en tuin gebruik. In de slotfase presenteren we u het ontwerp en kunt u uiteraard feedback geven over het ontwerp. Eventuele wijzigingen kunnen dan doorgevoerd worden in het ontwerp.

Bent u woonachtig in Friesland en wilt u samen eens sparren over tuinontwerpen of een geheel nieuw ontwerp laten maken?

 

Wij helpen/ adviseren u graag!

Op zoek naar een tuinarchitect in centraal Friesland?

Indien u besluit een tuin te laten aanleggen, kunt u vanzelfsprekend aanspraak doen op onze creatieve tuinarchitect. 

Een nieuwe tuin begint met een tuinontwerp. De wensen/eisen van de klant komen uitgebreid aan bod tijdens een persoonlijke afspraak met de tuinarchitect. Door vooral goed te luisteren naar de wensen van de klant, wordt gestreefd naar een optimaal eindresultaat. Bij het vertalen van de wensen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met niet alleen de esthetische kant van de tuin, maar ook de bouwkundige kant. Hierbij kunt u denken aan zaken als: ligging, afwatering, bloeiperiode, grondwerken etc.

Indien er een concept is gerealiseerd, wordt er een afspraak ingepland om het plan te bespreken en (waar) nodig, aan te passen.

Nadat het concept plan door u is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met het werkplan, of wel de ‘bouwtekening’. Wij blijven gedurende het proces geregeld met u in contact, zodat u als klant optimaal op de hoogte blijft van de laatste stand van zaken en vorderingen in het ontwerp proces