Tuinaanleg

Tuinaanleg

Creatief, eigentijds karakter, modern, landelijk, voor welke stijl u ook kiest, de vakmensen van Zeldenrust Tuinen helpen u graag met het opnieuw ontwerpen van uw droomtuin, en wanneer u dat wilt, deze aan te leggen.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Bij tuinaanleg moet u denken aan werkzaamheden zoals:

  • Aanleg van een gazon
  • Aanleg van bestratingen
  • Aanleg van schuttingen & vlonders
  • Aanleg van bomen & beplanting
  • Aanleg van vijvers
  • Aanleg van tuinhuis

Indien een tuin geheel aangelegd dient te worden, gaat onze ervaren tuinarchitect aan de slag om uw droomtuin te ontwerpen. Er is voortdurend onderling contact, zodat eventuele latere wensen/eisen bijgesteld kunnen worden. Wij, bij Zeldenrust Tuinen, laten de seizoenen leven, kleuren en sprankelen. Het maken van een definitief ontwerp is een vak apart. Alles draait om een juiste afstemming van aspecten zoals ligging van de tuin, hoeveelheid beplanting, gewenste kleuren, boombeplanting, parkeerrtuimte, waterelementen etc.

Wij hebben ervaring met diverse soorten tuinaanleg. Ook (gedeeltelijke) tuinrenovaties volstaan soms. Zo kunt u besparen op de kosten en spaart u het milieu ook nog eens.

U kunt altijd rekenen op een eerlijk advies die passend is bij uw situatie. Wij kunnen zowel per uur als op aanname (vaste prijs) projecten voor u aannemen. Uiteraard wordt alles tot in de puntjes met u besproken, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Garantie

Verder geeft Zeldenrust Tuinen een garantie op alle afgeleverde materialen en beplanting. Dode beplanting wordt tot 1 jaar na oplevering kosteloos vervangen. Ook geven wij u advies om de tuin na oplevering in een topconditie te houden. Uiteraard kunt u het onderhoud ook aan ons overlaten. De keuze is aan u!