Tuinaanleg

Tuinaanleg

Inrichting

Waar tuinaanleg vroeger vaak een prachtische invulling had, is deze nu gericht op de levende en sfeervolle tuin. Een buitenruimte waar u de natuur kunt zien, voelen, ruiken en proeven. Een tuin om lekker in de ontspannen met een boek, om in te werken of heerlijk te eten met familie en vrienden. 

De Route naar uw droomtuin..

Het traject van een tuinaanleg is niet een kwestie van stenen en planten aanbrengen. Daar zit een strategie achter. Een tuin laten aanleggen is geen winkelproduct. Wij bij Zeldenrust Tuinen helpen graag uw droomtuin te realiseren.
Voordat wij uw toekomstige buitenruimte kunnen gaan realiseren, doorlopen wij met u de volgende fase ter voorbereiding op de aanleg van de tuin. Wij houden graag persoonlijk contact met u als klant, zodat wij zo goed als mogelijk kunnen anticiperen op uw vragen en wensen.

Kennismakingsgesprek

In het kennismakingsgesprek wordt een afspraak ingepland om de huidige situatie te bekijken en in te meten. Tijdens het gesprek zal de hovenier wat vertellen over het bedrijf en de service & garantie die wij bieden. Maar het belangrijkste: Uw wensen!
Wij zullen u adviies geven over stijlen, materialen en beplanting. Alle informatie wordt vervolgens gebundeld om een voorstel aan te dragen voor de aanleg van de tuin.

Tuinaanleg kosten

Onze ervaring leert dat consumenten vaak niet weten wat zij qua kosten kunnen verwachten bij een tuinaanleg. In het kennismakingsgesprek praten wij u hierin bij.

 
Tuinontwerp

Om het voorstel van uw droomtuin nog levendiger te maken, kan natuurlijk tuinontwerp in 2D en 3D gerealiseerd worden. Een ontwerp laten maken kan al vanaf €700,00. Laat u de tuin vervolgens door ons aanleggen? Dan krijgt u 50% korting op het ontwerp.

Bespreking voorstel droomtuin

Een nieuwe tuin laten aanleggen is niet een dagelijkse aangelegenhied voor u als klant. Daarom vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Zo bent u nauw betrokken bij de gehele operatie en dat is voor u als klant heel waardevol. Zodra wij het voorstel voor uw tuinaanleg gereed hebben, maken wij een tweede afspraak met u. Het plan wordt geheel met u doorgenomen, zodat alles voor u duidelijk is.

 
Planning en aanleg tuin

Bij aanvaarding van het voorstel plannen wij in overleg met u de startdatum voor de aanleg in. Op de afgesproken datum kunt u ons dan verwachten. Wij werken altijd met een vast team, zodat u altijd een bekend gezicht zult zien. De aanleg zal onafgebroken doorgaan, met uitzondering van extreme weersomstandigheden zoals hevige regen.

Oplevering, service en garantie

Nadat alle werkzaamheden naar tevredenheid en volgens offerte zijn afgerond, nemen wij tot zover afscheid van u. U krijgt na afloop tuintips en praktische informatie om uw tuin in topconditie te houden. Daarnaast krijgt u garantie op uw tuin van 1 jaar. 

 Welke werkzaamheden voeren uit als hoveniersbedrijf?

 

  • Aanleg van een gazon
  • Aanleg van bestratingen
  • Aanleg van schuttingen & vlonders
  • Aanleg van bomen & beplanting
  • Aanleg van vijvers
  • Aanleg van tuinhuis
  • Boomverzorging werkzaamheden
  • Sedumdaken 

Ook (gedeeltelijke) tuinrenovaties volstaan soms. Zo kunt u besparen op de kosten en spaart u het milieu ook nog eens!

Garantie

Verder geeft Zeldenrust Tuinen een garantie op alle geleverde materialen en beplanting. Indien bepaalde beplanting niet is aangeslagen, wordt deze kosteloos vervangen. Ook geven wij u advies om de tuin na oplevering in een topconditie te houden. Uiteraard kunt u het onderhoud ook aan ons overlaten. De keuze is aan u.


Wanneer u Zeldenrust Tuinen inschakelt, bent u verzekerd van maatwerk. Wij blijven gedurende de uitvoering, nauwlettend in contact met u. Onze kernwaarden komen hier weer naar voren, namelijk klantgericht zijn. Samen komen we tot een juist oplossing.


U kunt altijd rekenen op een eerlijk advies die passend is bij uw situatie. Wij kunnen zowel per uur als op aanname (vaste prijs) projecten  aannemen. Uiteraard wordt alles tot in de puntjes met u besproken, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.