Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een nieuwe tuin laten aanleggen is meestal een ingrijpende verandering. Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf in Friesland die dit kan realiseren? Neem gerust contact op met Zeldenrust Tuinen uit Grou. Wij organiseren graag uw tuinaanleg vanaf grondwerk tot en met beplanting.

Inrichting

Op zoek naar een geschikte partner voor de aanleg van uw tuin? Dan bent u bij Zeldenrust Tuinen aan het juiste adres.

Wij kunnen de aanleg van uw tuin verzorgen van grondwerk tot beplanting. Een goed advies is altijd vrijblijvend en gratis! 

De inrichting van de tuin is een belangrijk proces en daarnaast de basis voor de aanleg van de tuin. U kunt vertrouwen op een vakkundige aanleg van uw tuin. Welke beplanting komt op welke plaats? Welke materiaalkeuze is nu de beste keus? Hoe organiseren we het grondwerk en de ontwatering? Door onze uitgebreide expertise kunnen wij u altijd een goed advies geven.

Ontwerp

Heeft u nog geen ontwerp inspiratie voor uw tuin? Geen probleem! Wij helpen u hierbij graag. Na persoonlijke kennismaking en inventarisatie van uw wensen, gaan wij voor u aan de slag. 

Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere:

  • Aanleg van een gazon
  • Aanleg van bestratingen
  • Aanleg van schuttingen & vlonders
  • Aanleg van bomen & beplanting
  • Aanleg van vijvers
  • Aanleg van tuinhuis
  • Boomverzorging werkzaamheden
  • Sedumdaken 

Ook (gedeeltelijke) tuinrenovaties volstaan soms. Zo kunt u besparen op de kosten en spaart u het milieu ook nog eens!

Garantie

Verder geeft Zeldenrust Tuinen een garantie op alle geleverde materialen en beplanting. Indien bepaalde beplanting niet is aangeslagen, wordt deze kosteloos vervangen. Ook geven wij u advies om de tuin na oplevering in een topconditie te houden. Uiteraard kunt u het onderhoud ook aan ons overlaten. De keuze is aan u.


Wanneer u Zeldenrust Tuinen inschakelt, bent u verzekerd van maatwerk. Wij blijven gedurende de uitvoering, nauwlettend in contact met u. Onze kernwaarden komen hier weer naar voren, namelijk klantgericht zijn. Samen komen we tot een juist oplossing.


U kunt altijd rekenen op een eerlijk advies die passend is bij uw situatie. Wij kunnen zowel per uur als op aanname (vaste prijs) projecten  aannemen. Uiteraard wordt alles tot in de puntjes met u besproken, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.