Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Op zoek naar een hovenier voor uw tuinonderhoud in Friesland? Wij, bij Zeldenrust Tuinen, doen het veel en met heel veel plezier. Van stadstuinen tot grote landschappelijke tuinen. Wij verzorgen alle meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden voor uw tuin zoals: snoeien van fruitbomen & heesters, bemesten, verticuteren en snoeien van vaste planten. 

Wij zijn uitgerust met goed materiaal en gereedschap, waardoor wij elke onderhoudsklus de baas zijn in de tuin. Ook geven wij uitgebreid (gratis) snoei en bemesting advies.

Wij kunnen periodiek, op afspraak en in abonnement vorm tuinonderhoud verzorgen. Neemt u gerust contact op. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Voor een jaarcontract maken wij een jaarplanning voor de uit te voeren werkzaamheden. Hierdoor heeft u vooraf inzicht in de kosten en de werkzaamheden. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Daarnaast heeft u altijd een vaste hovenier in de tuin, waardoor de lijnen kort blijven.

Goed tuinonderhoud voor een mooie tuin

U wilt natuurlijk graag dat uw tuin er goed bij ligt. Daarom is goed onderhoud van belang om lang te kunnen genieten van uw tuin. Het kan natuurlijk voorkomen dat u geen tijd of kennis heeft om de tuin te onderhouden. In dit geval helpen wij u natuurlijk graag.

Voor iedere tuin kunnen we een onderhoudsadvies geven. Zo kunt u denken aan winterklaar maken van de tuin, snoeien, bemesting of voor-en- najaarsbeurten. Daarnaast verzorgen wij ook overige werkzaamheden zoals:

  • Seizoensbeurt
  • Periodiek snoei-onderhoud
  • Regulier, wekelijks of maandelijks onderhoud in (abonnementsvorm)
  • Compleet ‘ontzorgprogramma’
  • Onderhoud aan tuinmachines en tuinhuisjes
  • Vijver-onderhoud
  • Bestrating-onderhoud

Graag komen wij vrijblijvend langs om te adviseren en uw wensen te bespreken.